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김치의 특징과 종류에 대해서 설명해 보시오
Explain what is kimchi and the features
Kimchi is typical korean food that koreans love. It is not an exaggeration that almost everyone in korea has kimchi at home, so it can never be left out of the korean table.
김치는 한국 사람들이 좋아하는 전형적인 한국 음식입니다. 거의 모든 사람들이 집에 김치를 가지고 있다는 것이 과언이 아닐 정도로 김치는 한국 식탁에서 절대 빠질 수 없는 것입니다.
Basically, kimchi is a dish made from cabbage, and in the traditional way, it is soaked in the ground, fermented, and then eaten. In the modern way, there is a kimchi refrigerator that fements it most deliciously.
기본적으로 김치는 배추를 이용하여 만드는 음식이고 전통적인 방식으로는 땅에 묻어서 발효를 한 다음 먹습니다. 현대적인 방식으로는 김치를 가장 맛있게 발효시켜 주는 김치 냉장고를 이용하는 방법이 있습니다.
Korea has a unique culture related to kimchi, It is the kimjang culture, where all family members used to get together to make kimchi in bulk before winter, and then bury it in the ground all winter long and eat it. Kimjang was such and important part for all koreans that it used to be one of them family's annual events.
한국에는 김치와 관련 있는 독특한 문화가 있습니다. 바로 김장 문화인데, 겨울이 오기 전 모든 가족 구성원들이 모여 김치를 대량으로 만들고, 그것을 겨울 내내 땅에 묻어서 꺼내 먹곤 했습니다. 김장은 과거 모든 가족의 연례행사 중 하나였을 정도로 한국 사람들에게는 정말 중요했던 부분이었습니다.
Interestingly, kimchi tastes different by region. This is most closely related to temperature: Kimchi in the southern regions, where the temperature is relatively high, kimchi is salty and spicy, While in the northern regions, where the temperature is low, it is less salty and less spicy.
재미있는 것은 김치는 지역별로 맛이 다릅니다. 이것은 온도와 가장 밀접한 관련이 있는데, 상대적으로 기온이 높은 남부지방의 김치는 짜고 매운 편이고, 기온이 낮은 북부지방의 경우는 덜 짜고 덜 맵습니다.
Basically, kimchi is a fermented food and contains a lot of loctobacillus. It improves digestion and helps break down cholesterol. And it is effective in preventing adult deseases such as diabetes. And also it helps for losing weight.
기본적으로 김치는 발효식품으로서 유산균을 아주 많이 함유하고 있습니다. 소화를 증진시키고 콜레스테롤 분해에 도움을 줍니다. 그리고 당뇨와 같은 성인병 예방과 체중감소에 효과가 많습니다.
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중요한 키워드
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- 배추를 이용한 음식 / 땅에 묻어서 발효 / 김치 냉장고
- 독특한 문화, 김장 / 가족의 연례행사
- 지역별로 맛이 다른 김치 / 남부지방 / 북부지방
- 발효식품 / 유산균 다량 함유
영어 단어
typical | 전형적인 | exaggeration | 과장 |
cabbage | 배추 | soak | 담그다 |
ferment | 발효시키다 | unique | 독특한 |
bury | 묻다 | annual | 연례의 |
temperature | 온도 | relatively | 상대적으로 |
basically | 기본적으로 | loctobacillus | 유산균 |
digestion | 소화 | adult desease | 성인병 |
contain | 함유하다 | diabetes | 당뇨 |
기타 정보
- 김치의 원형은 무가 기본이었다.
- 고려시대 때 물김치 / 나박김치 / 동치미 등의 초기형태가 나타났다는 기록
- 현재의 붉은 배추김치가 나타난 것은 조선시대 임진왜란 이후 : 고추가 일본을 통해 전해짐.
- 김치는 담그는 문화 '김장문화'는 유네스코 인류무형문화유산으로 지정되었음.
- 김치를 이용한 음식
김치김밥 | 김치만두 | 김치볶음밥 | 김치덮밥 | 김칫국 |
김치찌개 | 김치전 | 김치찜 | 볶음김치 | 김치말이 국수 |
동치미 국수 | 두부김치 | 김치피자 | 김치죽 | 등등 |
<가족의 연례행사, 김장 영어로 설명하기>
<김치 만드는 법 영어로 설명하기>
<김치의 종류 영어로 설명하기, 백김치 / 깍두기 등>